Indeling

5 kamers
bovenste etage

Groot trappen huis, gang, 5 slaapkamers ieder met een eigen badkamer. 1slaapkamer heeft nog een extra slaapbank. Iedere slaapkamer heeft een eigen t.v. 2 slaapkamers hebben toegang tot een groot balkon.   

2 kamers
onderste etage

Op deze etage bevindt zich o.a de sauna-ruimte met douche en relaxruimte. De 8 persoons sauna van het merk saunaluxe is 2.40 x 2.30 met 4 ligbanken.

De totale saunaruimt heeft een opervlakte van 26m2.

Verder is er op deze etage nog een hal, slaapkamer en nog een badkamer.

U kunt ook via de sauna naar de tuin.

   

4 kamers
parterre

Ontvangsthal met grote marmeren trap naar boven en beneden. Grote eetkamer, mooie nieuwe keuken met zitje, grote lounge met openhaard en aparte gasten toilet, 2 riante slaapkamers (1 met extra slaapbank) met badkamer

Vanuit de eetkamer en de slaapkamers heeft u toegang tot een groot balkon op het zuiden.

   

parterre
Keuken
De keuken heeft o.a. een afwasmachine, koelkast magnetron oven, senseo, filterkoffieapparaat, waterkoker, toaster en een keramische plaat. Via de keuken komt u in de voorraadkamer. Hier staat nog een koelkast
   

parterre
Eetkamer
Eetkamer met toegang tot een groot balkon, het meubilair wordt eind april vervangen door 2 grote moderne eettafels met luxe stoelen. Hier staat de cd/mp3 speler.
   

bovenste etage
kamer 1
 2 persoonsslaapkamer met zithoek
   

parterre
woonkamer
 

Deel woonkamer met leren loungebank

   

bovenste etage
kamer 2
3 persoons slaapkamer
   

Verdere extra's: er zijn 6 eigen parkeerplaatsen voor het huis, er is een kinderspeelhoek, er zijn spelletjes, boeken, kinderstoelen, een aankleedkussen, een potje en kinderbedjes aanwezig.

 

 

Websites omgeving
Voor een actueel overzicht van websites over HochSauerland, klik hier

 

 

 

 

 

 

 
   
ontwerp: www.studiomedes.nl